“Curso de cromatografía líquida de alta resolución. Aplicaciones”. Curso anual impartido na Facultade de Ciencias dentro do Programa de Doutoramento en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos. Organizado pola Universidade de Vigo.
2022
“Curso de cromatografía líquida de alta resolución. Aplicaciones”. Curso anual impartido na Facultade de Ciencias dentro do Programa de Doutoramento en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos. Organizado pola Universidade de Vigo.
“Introducción al diseño de experimentos” impartido na Universidade de Jaén no marco do curso “Investigación en Biorrefinerías” (2022). Organizado polo Seminario Permanente do CEACTEMA (Red de Excelencia de Biorrefinerías Sostenibles).
“Lexislación Alimentaria relacionada coa Innovación” impartido dentro do Título Propio inter-Universitario “Empredemento dentro do sector alimentario”(2022) para abordar á formación dentro da BUSINESS FACTORY FOOD – Aceleradora do sector alimentario por parte das tres universidades galegas (USC, UdC e UVigo).
“Composición química e aspectos nutricionais do peixe” impartido na sede de ANFACO dentro do Máster Profesionalizante en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación dos Produtos da Pesca (2022). Organizado pola Universidade de Vigo.
2021
“Food bioactives, immunity and inflammation: paving the way towards novel functional interventions aiming to prevent modern food intolerances.” (2021). Impartido no marco do EUGLOH Summer School Nutrition and Food Sciences: The role of the academy to promote Health
“Curso de cromatografía líquida de alta resolución. Aplicaciones”. Curso anual impartido na Facultade de Ciencias dentro do Programa de Doutoramento en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos. Organizado pola Universidade de Vigo.
2020
“Curso de cromatografía líquida de alta resolución. Aplicaciones”. Curso anual impartido na Facultade de Ciencias dentro do Programa de Doutoramento en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos. Organizado pola Universidade de Vigo.
2019
“Principios básicos en metabolómica: procesado, análise e interpretación de datos” impartido no Instituto de Investigación en Análises Químicos e Biolóxicos (IIAQBUS) (2019). Organizado pola Universidade de Santiago de Compostela.
“Avaliación do efecto inmunomodulador de péptidos do meta-proteoma intestinal humano a través dunha aproximación metabolómica” impartido na Universidade San Pablo CEU en Madrid (2019). Organizado por Agilent Technologies.
“Curso de cromatografía líquida de alta resolución. Aplicaciones”. Curso anual impartido na Facultade de Ciencias dentro do Programa de Doutoramento en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos. Organizado pola Universidade de Vigo.
2018
“Curso de cromatografía líquida de alta resolución. Aplicaciones”. Curso anual impartido na Facultade de Ciencias dentro do Programa de Doutoramento en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos. Organizado pola Universidade de Vigo.
2017
“Curso de cromatografía líquida de alta resolución. Aplicaciones”. Curso anual impartido na Facultade de Ciencias dentro do Programa de Doutoramento en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos. Organizado pola Universidade de Vigo.