Beatriz Cancho Grande
- Efecto da dixestión sobre a composición dunha infusión de follas de oliveira – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Carmén González Barreiro
- Avaliación do proceso de dixestión in vitro no perfil fenólico das infusións de folla de oliveira e o seu grao de aceptación por parte dos consumidores. – Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Patricia Rodríguez Reboredo
- Alimentación escolar saudable e sustentable: valoración dos menús dun centro escolar – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
- Avaliación do proceso de dixestión in vitro no perfil fenólico das infusións de folla de oliveira e o seu grao de aceptación por parte dos consumidores. – Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
- Educación nutricional para fomentar o consumo de alimentos saudables nunha poboación nova – Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Maria Figueiredo González
- Efecto da dixestión sobre a composición dunha infusión de follas de oliveira – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
María Rosa Pérez Gregorio
- El Cacao en Guinea Ecuatorial: desde la producción al aprovechamiento de residuos con alto valor añadido – Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
- Polifenois como ingredientes emerxentes na industria da panadería: modulación tecnolóxica e funcional – Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
- Efeito imunomodulador dos polifenóis na imunogenicidade das proteínas do amendoim. Traballo de Fin de Grado BSc Biochemistry. Universidade do Porto, 2021
- Dietary Polyphenols and Food Allergies: Effect on Bioaccessibility and Bioavailability of Milk Allergens. Traballo Fin de Máster MSc Biochemistry. Universidade do Porto, 2022
- Interação molecular entre os polifenóis e os alergénios de origem animal e vegetal: digestão e resposta imune. Traballo Fin de Máster MSc Biochemistry. Universidade do Porto, 2022
Beatriz Cancho Grande
- Perfil fenólico e capacidade antioxidante de infusións de folla de oliveira das variedades autóctonas Brava e Mansa de Figuieredo – Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Elena Martínez Carballo
- Estudo dos residuos de lincomicina e os seus metabolitos – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
- Estudo dos residuos de monensina e os seus metabolitos – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
- Modulación do metaboloma de Saccharomyces cerevisiae EC1118™ como resposta á presenza de tetraconazol e docusato sódico – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Raquel Rial Otero
- Efecto do tetraconazol e o docusato sódico na biosíntese de aromas derivados do metabolismo secundario do lévedo Saccharomyces cerevisiae EC1118TM – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
- Determinación da contaminación por nitratos mediante análise isotópica na cunca do río Limia. – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
- Estudo dos residuos de lincomicina e os seus metabolitos – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
- Modulación do metaboloma de Saccharomyces cerevisiae EC1118™ como resposta á presenza de tetraconazol e docusato sódico – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Patricia Rodríguez Reboredo
- Compostos fenólicos dos aceites de oliva virxe extra. Capacidade antioxidante e potencial antidiabético – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
- Influencia do proceso de dixestión in vitro no perfil fenólico das aceitunas de mesa – Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Maria Figueiredo González
- Compostos fenólicos dos aceites de oliva virxe extra. Capacidade antioxidante e potencial antidiabético – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
- Determinación da contaminación por nitratos mediante análise isotópica na cunca do río Limia. – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
- Perfil fenólico e capacidade antioxidante de infusións de folla de oliveira das variedades autóctonas Brava e Mansa de Figuieredo – Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
- Influencia do proceso de dixestión in vitro no perfil fenólico das aceitunas de mesa – Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Maria Rosa Pérez Gregorio
- Berries polyphenols and peanut allergens: digestion and immune response. Traballo Fin de Grado BSc Biochemistry. Universidade do Porto, 2020
- Estudos de interação molecular entre os polifenóis e as proteínas do amendoim: efeitos na estrutura da proteína. Traballo Fin de Grado BSc Biochemistry. Universidade do Porto, 2020
Beatriz Cancho Grande
- Evaluación organoléptica e estimación do potencial antidiabético de aceites de oliva galegos. – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
- Bioaccesibilidade e biodisponibilidade de compostos fenólicos de aceites de oliva virxe extra durante a dixestión in vitro: unha revisión – Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
- Dixestión estática artificial dun aceite de oliva: avaliación da bioaccesibilidade dos seus compostos fenólicos – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Patricia Rodríguez Reboredo
- Bioaccesibilidade e biodisponibilidade de compostos fenólicos de aceites de oliva virxe extra durante a dixestión in vitro: unha revisión – Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
- Formación dun panel de cata: selección e entrenamento de xuices – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
- Dixestión estática artificial dun aceite de oliva: avaliación da bioaccesibilidade dos seus compostos fenólicos – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Maria Figueiredo González
- Evaluación organoléptica e estimación do potencial antidiabético de aceites de oliva galegos. – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Raquel Rial Otero
- Entendendo a orixe da presenza de nitratos na conca do río Limia mediante a análise isotópica – Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
- Influencia de mepanipirim e tetraconazol na biosíntese de compostos volátiles usando fenilalanina como precursor aminoacídico – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Raquel Rodríguez Reboredo
- Avaliación e caracterización de aceites de oliva monovarietais Brava e Mansa de Figueiredo. Avaliación do seu potencial antidiabético. – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Maria Figueiredo González
- Avaliación e caracterización de aceites de oliva monovarietais Brava e Mansa de Figueiredo. Avaliación do seu potencial antidiabético. – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Maria Rosa Pérez Gregorio
- Estudos de interação molecular entre polifenóis e alergénios presentes nos alimentos. Traballo Fin de Grado BSc Biochemistry. Universidade do Porto, 2019
Beatriz Cancho Grande
- Avaliación do potencial antidiabético dos compostos fenólicos presentes nos aceites galegos – Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Elena Martínez Carballo
- Exposición de neonatos a contaminantes orgánicos a través do leite materno – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Raquel Rial Otero
- Relación entre o consumo de aceite de oliva e a incidencia da diabetes mellitus. – Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
- Avaliación da contaminación por nitratos na conca do Río Limia mediante análise isotópico – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Maria Figueiredo González
- Relación entre o consumo de aceite de oliva e a incidencia da diabetes mellitus. – Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
- Avaliación do potencial antidiabético dos compostos fenólicos presentes nos aceites galegos – Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Patricia Reboredo Rodríguez
- Effetti antitumorali dei composti fenolici presenti nell’olio extravergine di oliva sulla linea cellulare umana MCF-7 di adenocarcinoma mammario. Tesi di Laurea in Biologia Molecolare e Applicata. Università Politecnica delle Marche (Italia), 2018
Beatriz Cancho Grande
- Disipación dos niveis residuais de mepanipirim durante a vinificación e influencia sobre a cor dos viños monovarietais Mencía – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Carmen González Barreiro
- Estudo da capacidade antioxidante e da dixestibilidade dos compostos fenólicos de aceites de oliva galegos – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Patricia Rodríguez Reboredo
- Estudo da capacidade antioxidante e da dixestibilidade dos compostos fenólicos de aceites de oliva galegos – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Maria Rosa Pérez Gregorio
- Dietary polyphenol’s roles on Celiac Disease. Traballo Fin de Máster MSc Biochemistry. Universidade do Porto, 2015
Beatriz Cancho Grande
- Disipación dos niveis residuais de mepanipirim durante a vinificación e influencia sobre a cor dos viños monovarietais Mencía – Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Patricia Reboredo Rodríguez
- Studio di un método per la determinazione dei polifenoli dell’olio d’oliva in accordo con le indicazioni salutistiche previste dal Reg. (EU) N.432/2012. Tesi di Laurea in Scienze dei consumi alimentari e della ristorazione. Università di Bologna (Italia), 2015